2021 m. gruodžio 16 d., ketvirtadienis

Šuns laiškas, arba stebuklai visada šalia

Ši istorija nutiko prieš šešerius metus, bet dabar, artėjant gražiausioms metų šventėms, Kalėdoms, jaudina ne mažiau – norisi su jumis pasidalinti.



Viena amerikiečių šeima neteko augintinio – sulaukęs trylikos metų į šuniukų rojų iškeliavo šeimynos biglis. Išgyventi augintinio netektį visada sunku, o toje šeimoje biglis buvo pats geriausias trejų metų berniuko Luke draugas. Mylimo draugo netekęs berniukas paprašė mamos parašyti šuneliui laišką. Mama mielai sutiko, tačiau nesitikėjo, kad viskas pasisuks netikėta linkme. 

Berniukas vaikiškais sakinukais padiktavo savo laišką, mama Mary Architzel Westbrook viską užrašė. Užrašė ir adresą ant voko: Moe Westbrook, Šuniukų Rojus, Debesų gatvė Nr.1. Kartu su sūnumi voką įmetė į savo namų pašto dėžutę, o anksti ryte, kol Luke dar miegojo, slapta norėjo išimti laišką, kol niekas jo neaptiko. Deja, dėžutė buvo tuščia...

Tačiau netrukus atsitiko tai, ko niekas nesitikėjo – į pašto dėžutę įkrito berniukui adresuotas laiškas. „Aš – šunų rojuje. Kiaurą dieną žaidžiu ir esu laimingas. Ačiū, kad buvai geriausiu mano draugu", rašoma laiške. Nepažįstamojo, sukūrusio šį laiškelį, gerumas visus sujaudino, apie šį įvykį rašė pasaulio žiniasklaida. 

Tikėkime stebuklais – jie visada šalia. Su šv. Kalėdomis!

Parengta pagal: https://www.today.com/pets/boy-sent-letter-doggie-heaven-heard-back-his-old-pal-t25851

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą